Nu är påsken verkligen slut!

​Äntligen är påsken över på riktigt. Hade sista firande med mor och far idag så nu är det officiellt slut. Blir så otroligt mycket mat under sånna helger, påsken är godishögtiden så ja känner någonstans att nu får det räcka. Mår illa nu när jag sitter och skriver dessa rader efter brakmiddag hos mor och far. Ändå såg jag till att äta bra frukost och lunch, lättare för jag var beredd på att det blir som alltid en brakmiddag när vi ska fira påsk hos mor och far. Nåja. 

Dagens aktiviteter var promenad med familjen ute i solen, varav sonen fick åka på sin cykel. Förra året va han inte riktigt redo för den ännu. Han räckte inte ner riktigt med benen. Men idag fick vi till och med höja sadeln då det lägsta nivån var för lågt. Han cyklade en bra stund och var helt slut när vi kom hem. La mig med honom för att sova middag, älskar när vi sover middag ihop hans lediga dagar. Vaknade med påfylld energi och kände att jag nog allt skulle orka träna nu, lederna värker fortfarande men inte lika illa som dagen innan. Så jag sprang över till gymmet och tog ett pass på cykeln och även på maskinerna. Benen skakade när jag gick hem. Saknar spinning, det gör jag verkligen, men samtidigt slår inget att ha så här nära till ett 24/7 gym. Bor alltså i huset bredvid. 5 min och jag är på gymmet. Love it! 

Förresten jackan här ovan, den gick inte att stänga igen alls när jag ammade lillan. Brösten fick lixom inte plats! Hhahaa, och rumpan med. Tur att det är något man kan åtgärda. Vore tråkigt om man inte fick använda sin vanliga garderob efter att man fött barn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s