Skulle bara köpa foundation….

Var på bio idag, lämnade maken med ansvar över barnen och tog mig till Mall of Scandinavia. Såg på film (mer om det i annat inlägg) och efter passade jag på att shoppa. Va in på Åhléns för att köpa en foundation. Orkade inte titta efter själv så bad om hjälp. Fick himla bra konsultation. Så det slutade med att jag gick hem med foundation, serum & maskara från Estee Lauder. Fick även med mig nya underkläder, några träningslinnen och strumpor. Första gången på länge jag kommer hem från shopping utan att ha köpt något till barnen. Högst ovanligt numera!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s