Mysig dag på landet

Idag packade vi bilen och gav oss av till Rådmansö till svärföräldrarna. Fint väder väntade och det blev både korvgrillning, bus & lek, promenad, löptur och grillkväll. Jag sitter nu och funderar på att göra natt tidigt ikväll. Är helt slut efter att ha jagat barnen runt huset hela dagen. Helnöjd också med att jag tog mig iväg på löptur, första 5km ute sen jag blev gravid med dottern. Men gud sån underbar känsla. Lär göra om det snart igen!
Tog med mig kameran idag så fick även till lite bilder på dom små.

Härligt att få vara lite lediga ihop. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s