7km!

​Efter löprundan förrigår kände jag mig så sugen att fara ut och springa igen. Det gick så bra sist så ville lixom prova en gång till och se om det skulle gå lika bra. Det gjorde det! Det gick inte fort och kommer säkerligen aldrig göra det heller, knäna spökade i bakgrunden till och från, leder som värker kommer jag aldrig ifrån, men konditionen finns där och jag kände mig fylld med energi. Jag sprang 5 km och kände att jag kunde springa längre, så bestämde mig att prova springa så länge jag orkade. Det blev strax över 7 km, men då kände jag mig klar på riktigt. Knäna började strejka lite mer ordentligt så jag kände att det var nog dags att lyssna på kroppen.

En dag vill jag kunna springa milen. Tänka sig att jag knappt hade sprungit 100 meter innan jag fick min son för 3 år sedan. Det var efter hans födsel jag började utforska löpningen. Även fast jag har haft min kroniska värk sen 5 år tillbaka så har det gått att springa en bra dag när jag inte har skov, och då innan jag blev gravid med dottern kunde jag springa ca 6 km åt gången. Nu ska jag inte börja springa 7km varje gång utan nästa gång ska jag koncentrera mig på att köra 5 km och så varje gång framöver. Vill inte råka dra på mig någon skada eller så. 5km är alldeles lagom sträcka att springa på. 

Jag har funderat på att anmäla mig till några lopp. Får se om det blir av någon i sommar. Midnattsloppet har vi pratat om att göra med maken. Men det visar sig närmare hur vi gör. 🙂 
Nåja ska försöka springa 2 ggr i veckan om kroppen tillåter. Det är planen så långt. 😀 

Annonser

2 reaktioner på ”7km!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s