Batman vs Superman

​Några dagar sedan hade jag möjlighet att äntligen få ägna mig åt det jag älskar att göra. Gå på bio! Det är få saker jag uppskattar som att få gå och se en bra film. Det är framförallt roligt att gå på bio med min man eller någon vän men jag älskar också att gå på bio helt själv. Helst dagbio då särskilt nu när jag är hemma med barn. Maken stannade hemma med ungarna och jag gav mig iväg till Mall of Scandinavia för en tidig visning av filmen Batman vs Superman. Jag är sen tidigare inte någon stor fan av just Batman filmerna. Jag har sett en del, jag har också sovit mig igenom en o annan då det varit så mörkt och långdraget. Så jag bestämde mig att inte läsa något om denna i förväg. 

För 3 år sedan när sonen föddes var vi iväg på dejt tillsammans jag och maken och såg remaken av filmen om Superman. Man of steel föll mig i smaken. Denna gång skulle Superman och Batman mötas i en film. Då jag inte läst något om filmen så bestämde jag mig att inte ha några som helst förväntningar. Det tog någon minut in i filmen för mig att förstå att tex Ben Affleck är den nya Batman. Christian Bale är grym skådis och var bra som Batman men det var något särskilt i Bens tolkning av denna mörka figur. Han axlade rollen med bravur.  

Filmen var bra, riktigt bra tycker jag. Action rakt igenom, skulle inte säga att den är förutsägbar tvärtom spänningen växte allt eftersom filmen gick. Trots att den var hela 2,5 h lång kändes det inte alls särskilt långdraget. Känslobarometern gick igenom många skalor, allt från förvånad, glad, skärrad till ledsen. Sådant uppskattar jag. Sen följde tankarna efter filmen mig flera dagarna efter. Jag skulle gärna se den igen men den lyxen av tid har man inte för att se på samma film fler ggr ;). Nåja ser fram emot när den finns att hyra i HD kvalité via apple tvn. 

Rekommenderar er att se den om ni gillar den typen av filmer! 

Annonser

En reaktion på ”Batman vs Superman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s