En dag att göra vad man vill

Ja imorse vaknade jag och fick möjligheten att göra precis vad jag vill. Maken äntligen ledig en vanlig söndag så var bara att passa på. Blev ett pass på gymmet, sen en träff med väninna på MOS (ja jag hänger där rätt ofta). Vi käkade lite tapas och pratade ikapp oss, inte setts på ett tag. Vi jobbar på samma ställe så ja vi har alltid mkt och prata om när vi ses.

Nåja efteråt tog jag en sväng förbi Victoria Secret. Har ju i princip bara trosor från dom, för jag älskar hur dom sitter samt variationen. Inte köpt några nya sen NY resan hösten 2013 så när jag fick höra att det fanns ett urval av underkläder i deras butiker blev jag tvungen att slå till på lite nya trosor. Dom har 5 par för 509 kr och dom är helt klart värda slantarna. Love them! Dessa fick jag med mig hem.

Bilder från dagen nedan. Fick även med mig ett par jeans från Gina Tricot. Gah va gott det va med tapas förresten. Jag älskar tapas! Perfekt mat att äta medan man sitter och pratar.

Nä nu är jag slut som artist så dags att lägga sig för natten. Lite sent men ja blir alltid så, är en redig nattuggla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s