Min alldeles egna hjälpreda

På vägen hem från föris var det någon som önskade sig pannkakor till middag. Så när vi kom hem snodde vi ihop smarriga pannkakor tillsammans, jag mätte upp och måttade och han fick hjälpa till att lägga i och vispa. Som jag alltid föreställt mig dessa stunder. När jag som mamma skulle få göra saker tillsammans med mina barn. Baka, laga mat. Den stunden är kommen och det är så mysigt. Han åt sedan hela 3 stycken! Som en vuxen. Pannkisarna fick högsta betyg men så är det ju när dom lagas med kärlek! ❤

Annonser

En reaktion på ”Min alldeles egna hjälpreda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s