Resa 2016?

Ni som följt mig många år vet ju vilken rastlös själ jag är. Jag måste planera in minst en resa varje år. Sen barnen kom har det blivit lite mer sparsamt med resandet eller ialf så brukar det bli 1 per år. Vi kom hem från Thailand för inte allt för många månader sedan men jag räknar den resa som 2015 års resa inte 2016! Vilket leder till tankar om vart vi ska styra kosan i år. Tankarna är att åka i höst eller innan jul.

Men vart vill vi åka?! Vi kan inte bestämma oss. Vet inte alls, är inte mycket som lockar faktiskt. Mexico, Thailand, Kuba är länder vi besökt med barn när det varit kallt i Sverige. Det finns en tanke på att det kanske hade varit roligt att testa Dominikanska? Men det lär ju vara precis som Mexico och Kuba? Jag har haft tankar på Jamaica, eller Vietnam? Bali?

Eller ska man bli en redig Svensson och bara boka biljetter till Thailand igen? Det funkade ju så bra sist med två barn?

Jag har också funderat på Miami och Florida, visa min man den delen av USA som han aldrig varit i. Det är ju lite annan sorts semester än om man åker till dom andra ”latino” områden. Det är lixom amerikanskt men ändå inte helt. Men man får in värme och sol där med. Många tankar som sagt, hur göra?

Vart skulle ni tipsa att resa i höst/vinter med två barn? Som kommer vara närmare 4år och 1,5 år?

Tre olika stränder, tre olika länder. Mexico, Thailand och USA (Miami)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s