Vår/sommarnytt till den lilla

Nåja våren är på väg och lika så kommer ju som bekant sommaren direkt efter. Så jag satte mig ner ikväll och kollade igenom lite nytt till lillan inför sommaren. Dels behöver hon en ny jacka då hon idag har en vindfleece overall som börjar smått bli för trång att använda. Plus att det nog inte är så lång tid kvar av att använda åkpåsen i vagnen. Nåja det blev en del från H&M dels för att dom hade fått in mycket fint men också för att vi alltid får presentkort från just H&M i present till lillan av tex mormor 🙂 så det gäller att använda dessa. Men jackan kommer från nameit. Ser fram emot när allt kommer hem med posten. Måste förresten ta och rensa ur garderoben nu på allt i strl 68 och 74 för nu har hon 80 i strl men börjar även kunna ha 86. Huva det går så fort!

/ 1

/ 2

/ 3

/ 5

/ 6

/ 7

/ 8

/ 9

​Hur söta är inte skorna!? Sonen fick ett par av samma modell när han började gå så hoppas även lillan ska uppskatta dessa att gå i. Han älskade sina och dom blev verkligen slitna över sommaren som han använde dom. Tycker dom är så söta med blommorna. 🙂 Blir mycket blommor och prickar för lillan! 😀 

Annonser

2 reaktioner på ”Vår/sommarnytt till den lilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s