Lugn lördag

​Då va även denna lördag förbi. Känner att det är lite ensamt nu på senare tid. Maken jobbar mycket och när han är ledig är han iväg och hälsar på svärmor på sjukhuset. Önskar hon kunde bli frisk snart och få komma hem, så vi kan åka och hälsa på henne jag och barnen. Men ialf, har han också börjat med övernattningar då han jobbar tider det inte är lönt att åka hem på inför nästa pass. Så det känns ibland som att man är ensamstående förälder. Tack och lov att mamma och pappa bor i närheten, på helgerna brukar sonen få vara med mormor halva dagen, gå på roligheter, sova middag där och sen komma hem för middag. 

Idag var det lika. Han vaknade tidigt men kom in till mig och somnade om så vi fick sova en timma till. Så mysigt att hålla den lilla handen och höra honom andas precis bredvid en, särskilt så på morgonen efter att man själv fått sova ostört hela natten. Vi vaknade och det visade sig att även lillan hade vaknat och låg och lekte i sitt rum. Så det blev uppgång och sen frukost. Därefter påbörjades en hel evighet av gnäll. Lillan som nu har två tänder som skär igenom tandköttet har varit en riktig liten suris hela dagen idag. Som hon blir arg och gnällig när hon inte får som hon vill när hon vill. Jösses! Riktigt bestämd liten dam. 

Vill klättra upp på soffan, och blir arg om inte storebror hjälper att putta på när hon slänger upp ett ben på soffan. Ser hon hans padda ska hon lägga vantarna på den direkt, han försöker undvika henne och då springer hon nästan arg efter honom och tjuter och gråter samtidigt. Ge mig!!! Hua…och sen, river ut ALLT som kommer hennes väg, lyssnar inte på aja baja eller nej nej nej. Hoppas det inte är något som blir långvarigt för jag höll på att bli tokig när jag va här hemma med båda. Tur mamma kom och hämtade sonen för då blev det lättare att hantera henne. 

Satte henne i vagnen och så gick vi på promenad. Blev nästan 11 km lång och vi var ute dryga 2h. Hon sov nöjt i vagnen och sen vaknade och kollade omkring och busade med sina leksaker glatt. Sen hemma igen började hon med samma visa, envis som få. Får se hur jag klarar en hel dag med dom två imorgon. Måste nog upp o ut sen så fort som möjligt då slipper vi tjafsen hemma. Synd önskar det var lite lugnare när vi är hemma tillsammans. 


Förresen säga vad man vill om att dom små tittar på tecknat men sonens ordföråd bara skjuter upp i höjden. 
​Idag sa han : Mamma, jag är djurräddare. Jag har räddat en tiger. (Pekar på sin mjukis tiger i sängen). – Detta kommer alltså från Diego. Som är djurräddare och varje avsnitt räddar någon form av djur. Sonen älskar att titta på Diego och har lärt sig massor om djur. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s