Jagat skor & sovtränat

Idag va jag iväg och jagade efter pyttesmå skor till lillan. Hon går ju och vill gärna vara med även ute. Vi har ett par skor kvar efter storebror men dom är på tok för stora, så hon vägrar göra annat än stå i dom. Men men vi hittade ett par och det traskades på rejält idag! Så pass att hon var gnällig och ville läggas redan vid 19. Det efter ca 1,5 h ute i lekparken.

Sovtränade idag också. Gäller ju att lära snuttan att somna bredvid en så hon fixar det på föris sen. Med tålamod och konsekvent handling lyckades vi idag utan tårar. Fick väcka sussfian sen för att vi skulle hinna med hämtningen på föris. Bästa av allt idag va också att pappan i hemmet kunde va med i lekparken och leka! Samt att vi fick äta middag ihop! Jag äälskar familjemiddagar!

Jag fick även möjlighet att sticka iväg och träna så är mer eller mindre en happy camper idag ;-). Nu ska jag ta och göra natt.

Förresten så kom kläderna o skorna jag beställt till lillan. Så nöjd med allt! Särskilt dessa sötnosar till skor!

Annonser

En reaktion på ”Jagat skor & sovtränat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s