Härliga älskade vår!

Jag kan aldrig bli mätt på omgivningarna vi bor vid. Alltså detta har jag några meter ifrån mitt hus och jag älskar verkligen soliga dagar och att kunna gå promenader längst denna strandväg och njuta av utsikten. Man kan gå långt långt och omgivningarna blir bara finare och finare!

Vi passade på och gick två promenader under dagen, en på morgonen som blev nästan två timmar lång och 9 km och sedan en på kvällen som blev på 5 km. Lillan har varit lite febrig under dagen, inte jätte högt men man märker att hon varit påverkad då hon velat sova mer än vanligt. Det var alltså perfekt att få ligga och sussa gott i vagnen medan jag gick och promenerade. Fick ihop 28000 steg under dagen. Heheh 😀 

Förresten hade vi premiär för vårjackan. Alltså den kunde inte varit bättre! Är såååå nöjd! Hon är så otroligt fin i den, passar perfekt! Plus att den gick ihop så fint med mössan från Lindex, hade jag inte ens i tankarna när jag beställde den. Lyckat!

Bra dag med bra humör och massor med motion! Önskar mig att resten av veckan är lika härligt varm och solig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s