Så peppad!

Bild från gymbesöket tidigare idag. Ännu en dag som knappt spenderats hemma. Vi har varit på promenad och njutit av solen! Det är som en drog jag får aldrig nog. 27000 steg fick jag ihop idag, samt hunnit med ett pass på gymmet. Skönt, två gånger avklarade redan.

Sitter och gäspar käkleden ur led nästan så trött jag är. Så tänker inte hålla mig vaken mer utan gå och lägga mig redan nu. Lägger mig alltid alldeles för sent.

Var iväg på cellprovning idag! Ni som läser hoppas jag är noga mes att gå och testa er?? Jag var senast och testades 2013 så var glädjande att få kallelse på posten så man åter kan testa sig och se till att allt är som det ska. Lillan fick följa med och charmade hela väntrummet under tiden vi väntade, gick omkring och "pratade" med alla. Sötnosen. Va så duktig även när vi blev inkallade, stod bredvid, med min plånbok i högsta hugg och med andra handen höll hon min hand medan provet togs. Tar ju som tur är knappt någon tid så vi var klara på nolltid!

Imorgon väntar bvc besök och 10 mån kontroll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s