Bvc besök

Då va det dags idag för 10 mån kontrollen och läkarbesöket. Inga problem med varken det motoriska eller ögonkontakt/förståelsen, så lillan utvecklas fantastiskt bra, fick en stjärna i kanten för att hon va så duktig på att gå också. Vikten hade ökat med nästan 1,5 kg sen sista kontrollen vid 8 månader och är nu 9065 gram, växt också från 68 cm till 72. Känner man sitt barn rätt bra eller? Tippade på 9 kg inför besöket och fick in det finfint! Lika så med kläderna har det ju märkts att hon växt då hon idag har strl 80 i kläder.

Nåja det gick fint på bvc och sen blev det en långprommis hem. Härligt väder men kallare, blåste rejält, jag verkar blivit lite för kall då jag nu har känningar i halsen! Dumheter som sonen skulle säga, men så är det. Lär inte ske mycket aktiviteter imorgon då jag är själv med båda hela dagen men ut ska vi om det är fint väder.

Förresten är vi verkligen mitt inne i kladdigaste tiden med småbarn. Gullan kladdar på som aldrig för, med maten, bananer, allt hon får sätta tänderna i. Apropå tänderna är det snart ännu en tand ute, ens framtanden uppe bröt sig igenom tandköttet den 12te och nu är även den andra på väg ut. Snart ler hon helt annorlunda! Älskade barn. Så tacksam man är för dessa två små marodörer man har här hemma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s