Skansen

Igår vaknade vi relativt pigga och glada alla och solen sken så fint så jag bestämde mig för att testa det här med att åka på Skansen med båda barnen. Fixade pannkakor till frukost som sonen önskade, packade ner några som matsäck med oss, och så begav vi oss mot stan! Blir så glad att tänka på hur bra dagen blev, att jag trotsade min värk som annars ibland kan få mig att inte göra saker som är jobbiga fysiskt. Vi fick en riktigt härlig dag tillsammans!

Annonser

En reaktion på ”Skansen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s