Märklig helg

Det blev en märklig helg som ska summeras nu. Den började bra med biobesök för mig och sonen. Vi såg Zootropolis, jag gillade den men sonen var nog lite för liten för den, var nämligen lite läskiga scener i filmen så han satte sig till och med i mitt knä och tittade sista biten. Så mysigt!

När vi kom hem la vi oss och sov middag, när vi vaknade fick vi besked om att mammas och pappas katt Leo hade gått bort. Han var 12 år och det var med mig han levde första 3 åren, det va jag som skaffade honom, men när jag flyttade till Stockholm bodde jag inneboende och lämnade honom med mamma och pappa, som senare bönade och bad att jag skulle lämna honom hos dom. Så blev det också. Resterande tid bodde alltså katten Leo hos mor och far och blev deras bebis. Han hade blivit dålig, slutade äta, så när dom åkte till veterinären blev han sövd.

Det är tyngst för mamma och pappa nu och det känns overkligt att jag aldrig någonsin mer får träffa honom. Så mycket han varit med om så många skeden i livet i vår familj. Hoppas han har det bra där han är.

Idag söndag blev relativ lugn dag med lite intressanta beslut som tagits. Vad blir ni varse om längre fram. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s