Egentid

God kväll finisar! Hoppas ni njutit av denna fantastiska dag. Det har då jag gjort! Har haft egendag idag. Maken hemma med barnen och jag fick fördriva dagen precis med vad jag vill.

Hade ett möte bokad på morgonen, som var intressant men satte lite tankar i rullning. Tog mig sen ut på en liten promenad på stan, käkade en god Ceasarsallad och köpte biljett till bio. Njöt av en mysig film (Djungelboken som jag skriver om i annat inlägg) och efteråt shoppade jag ett par sköna promenadskor.

Tog sen en promenad hem i solen. Gäller att passa på att vara ute så mycket som möjligt när solen skiner.

Under tiden åkte maken och barnen till Vasamuseet och äntligen fick W se Vasaskeppet. Som vi har läst om den! Har boken Sagan om Vasa (har jag för mig den heter) och läst den innan läggning så många gånger så han snart kan den utantill. Så när dom idag äntligen åkte till museet för att se det va det så mycket glädje! Fick bilder på mobilen för att ta del av stunden. Lycklig kille sprang glatt omkring och såg sig runt.

Åh, snart är det dags för sommaren och att planera aktiviteterna som vi ska göra! Furuvik är givet, Kolmården, Grönan, dagstur i skärgården med någon färja och vad mer? Måste hitta fler aktiviteter då vi har 7 veckor att fylla med aktiviteter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s