Filmen: Djungelboken i 3D

​Det var ett tag sedan jag första gången såg trailern för en remake av tecknade Disney klassikern Djungelboken, jag visste direkt, den måste ses på bio! Det är trendigt i Hollywood att filmatisera disney filmer. Berättelsen om Askungen (Cinderella) kom förra året och i år väntade alla spänt på Djungelboken. 

Jag måste bara säga wow! Stor aplåd till Disney för dom lyckades verkligen föra sagan på filmduken och så mästerligt! Det är fantastiskt vackert att se alla djuren komma till liv på det sättet, vilket arbete som måste ligga bakom det, animationerna av favoritkaraktärerna är hissnande bra. Men framförallt är det nog den lilla Mowgli (spelad av Neel Sethi) som ska ha den största av eloge för tänk er själva att spela mot animerade icke varelser med green screen bakom och göra det så bra! Huva jag blev verkligen imponerad av vyerna, av djuren och hur otroligt verklighetstroget allt var. Det är så här film ska vara! Det ska ta en i sagornas värld så på riktigt att det känns verkligt när man sitter där och tittar. 

Jag satt spänt igenom hela filmen, som för övrigt inte är onödigt lång utan precis lagom 1h 45 minuter. Det är en film att se på bio, det är helt klart! 

Jag blev berörd, jag blev hänförd, och jag fullkomligt värmdes i hjärtat av denna filmatisering av Djungelboken. Se den ni med om ni vill få befinna er en stund i sagans värld och uppleva magin. 

Ser också fram emot med stor nyfikenhet på filmatiseringen av Skönheten och Odjuret som kommer nästa år! 🙂

 

Annonser

En reaktion på ”Filmen: Djungelboken i 3D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s