Promenadskor mjuka som ett moln!

Sen några år tillbaka upptäckte jag ett märke med skor som jag sen dess fallit för. Det är riktigt sköna skor som detta företag gör, och dom sitter alltid bekvämt på foten, samt snyggt. Idag var jag iväg och letade efter ett par sköna promenadskor, sånna man kan ha till vardags utan att det ser ut som att man har sportskor på sig. Hittade dessa sköningar, som sitter så skönt på foten, och har en sula som är med ett skum inuti som formar sig efter foten. Älskar det!! Ska köpa ett par sandaler till sommaren också lite längre fram, finns massa fina bekväma som jag verkligen föll för.

Tryck på översta bilden om ni vill se mer skor från Reiker. 

Annonser

En reaktion på ”Promenadskor mjuka som ett moln!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s