Helgen som gått/ dag 2 på utmaningen

Äntligen har vi varit hos svärföräldrarna och hälsat på svärmor som äntligen är hemma igen efter en månad på sjukhuset. Kusinerna var där med så barnen hade fullt upp med bus och lek! Så roligt att se hur dom verkligen älskar att vara med varandra. Relationen mellan dom som växt fram trots att vi inte hinner ses så ofta som man skulle vilja.

Det slog mig hur stor vår minsting har blivit. Hon visade mycket intresse för sin lilla kusin A som är 7 månader yngre. Min lilla bebis är inte en liten bebis längre. Huva 1 års dagen är inte långt bort nu!

Igår påbörjade jag C9 kuren och kör den nu i 9 dagar framöver. Det går lättare än jag hade föreställt mig faktiskt! Dom första två dagarna kör man en så kallad vlcd (very low calorie diet) sen ökar man på med måltider på dag 3 till dag 9 o äter sunt men fortfarande enligt en lcd. Jag uppdaterar varje dag på mitt instakonto nelayah_fit så in och kika vid intresse.

Förresten, jackan jag har på mig på bilden kunde jag inte sätta på mig alls förra hösten när jag köpte den. Men jag köpte den med tanken på att jag ska ha den i år med ett antal kilo mindre. Provade den och funkar redan nu att ha den, när målvikten är nådd kommer den sitta ännu bättre!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s