Adele konsert på Tele2 Arena

Igår var det äntligen dags (eht i fredags alltså) att gå på en efterlängtad konsert med Adele. Jag har mycket konserter att se fram emot i år och denna var mkt efterlängtad! Vi kom in något sena dels för jag ville lägga lillan innan vi gick hemifrån, dels för att det var visitation inför inträde in till arenan. Tryggt tycker jag men det tog tid som ni förstår. Men precis när vi satte oss på våra platser släcktes lamporna sekunder efter och Adele klev ut på scen! Haha jag var så glad, trodde jag skulle missa början men icke! 🙂

Vilken röst hon har. Helt allvarligt förstår jag inte hur man kan låta live precis lika som på skivan! Det är något att imponeras av om något! Hon hade en enorm kontakt med fansen och pratade ofta med publiken emellan låtarna.

Väldigt nöjd med kvällen! Barnen hade haft det bra med morfar som var barnvakten för kvällen. Jag upplevde inte mig själv som särskilt orolig heller. Va nog mer orolig över terrorhotet osv på väg in till spelningen. Men sen släppte även det. Nåja nu ser jag fram emot dom andra bokade konserter som väntar! Jag älskar musik!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s