Fullt upp!

Hinner inte med att blogga när jag är ensam med barnen om dagarna, särskilt som det varit senaste månaden, att jag är i princip som ensamstående här hemma. Mannen går utbildning på jobbet och jobbar så han tom sover över, denna vecka blev det två sånna övernattningar plus att han även skulle iväg med övernattning över helgen dock för utövning av hobby. Så här har jag varit själv med ungarna. Men det går bra. Det kräver lite extra tålamod men det rullar på.

Jag försöker hitta på något varje dag så vi inte bara sitter hemma även om det skulle varit enklast. Så vi har både besökt lekland, varit ute och åkt sparkcykel och busat i lekparken men också firat lite valborg ikväll innan det var läggdags för mina skatter.

Mer bus och lek väntar imorgon! Ikväll hann vi med fiskedamm på valborgfirandet, köpte lite popcorn till sonen, en ballong och han skulle få hoppa hoppborg men precis när han och 6 andra barn fick komma upp för att leka rasar hela alter och slutar funka. Jag fick lite panik när jag hur allt bara tappade luft och började rasa ner på barnen. Sonen var oberörd men en liten flicka blev mkt rädd och skrek efter sin mamma i panik på väg ut.

Nåja det gick bra med allt men sonen ville inte hoppa mer hoppborg. Helikopterballongen blev dock en riktig storfavorit! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s