Så tacksam!

Jag har glömt helt att gå in hit denna vecka och skriva. Busy girl busy life. Veckan bara swishade förbi på ett ögonblick! Har haft roligheter bokade från Torsdag till Söndag så jag har inte haft tid att sitta sysslolös. I torsdags spenderade jag min dag med en fd kollega, vi promenerade åt gott, och pratade massor. Väl hemma ställde jag mig i köket och bakade tårta med ingredienser och recept från bakboxen. Den blev mumsig tyckte alla som fått smaka och jag själv!

Spenderade hela fredagen på landet hos svärföräldrarna, barnen busade med sina kusiner och mannen fixade med båten som snart ska sjösättas! Härligt väder och massa bus och lek för barnen. 🙂

Idag var det planer bokade med ytterligare en väninna, åka i utsiktstornet på Kungsträdgården, promenera på Djurgården, luncha, prata o kolla in några butiker, dagen gick på ett naffs! Lyckades få rejält med sol, och gå över 24000 steg under denna dag.

Känslan på vägen hem i solen var obeskrivlig. Känner mig så tacksam över att ha så många härliga människor runt om mig, sånna härliga personer med härliga personligheter som förgyller mina dagar! Tacksam över min lilla familj och över denna fantastiska stad, Stockholm, som är första staden någonsin som på riktigt känns som hemma!

Imorgon är det mer roligt inplanerat och en dejt med gammal vän som jag inte sett på flera år! God natt hörni!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s