Fitnessmässan och kärt återseende

I söndags vad jag förbi Friends Arena och besökte Fitnessmässan. Kände kanske inte helt att jag passade in där men följde med en kompis så ja fick svälja känslan av att jag var en tjockis bland muskelknuttarna. Träffade en stor fitnessmodell som heter Michelle Lewin och blev typ både starstruck men även fick en sorts girlcrush. Jäklar va snygg hon är! Vilken kropp! En inspiration! Pratade lite spanska med henne och wow så ödmjuk person.

Fick även ta en bild med skönheten!

Min väninna tog massa bilder med henne och hennes man. 🙂

Tog sen långpromenad i trakterna och njöt av värmen och solen! Jag tycker mig börja få färg på ansiktet och armarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s