Värmebölja

Det är ovanligt somrigt för att vara början på maj. Nästan så man blir lite orolig. På ett par dagar har sommaren hunnit tåga in i landet med dunder och brak. Blommor blommar, träden har blivit gröna av alla löv och tulpanerna fick knappt någon tid på sig att blomma på. Det går på ett naffs nu!

Njöt av just tulpanerna idag. Dottern blev helt salig, sprang omkring och lekte med blommorna för att sen plötsligt springa ifrån mig och sen glatt komma tbx. Lekte ute en bra stund både på förmiddagen och efter hämtning av storebror. Förstår knappt hur hon orkar med som hon springer runt och leker i samma tempo som storebror, jag blir imponerad!

Under dagen hann vi också inhandla nya löparskor till mig. Va på Intersport och kollade fotsulorna, filmade löpsteg och kom fram till en sko för mig. Snygga va dom också! Sjukt nöjd med servicen! Kan varmt rekommendera InterSport på Mall of Scandinavia!

Sprang en rund på kvällskvisten i dessa och visst kändes det annorlunda, kände lite delar av benen som påverkades som tidigare inte påverkats men också att knäna inte värkte som dom brukar. Fotvalvet som är obefintligt hos
mig fick sig dock ordentligt med stöd så jag fick mycket rakare löpsteg än tidigare. Sen bild med svart sko hur snett jag belastade foten och fotknölen.

Annonser

2 reaktioner på ”Värmebölja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s