Glömmer bort

Så fort maken är hemma och ledig ett tag glömmer jag allt vad heter blogg och sociala media. Passar då på att njuta av vår tid tillsammans med min lilla familj! Vi har varit lediga alla ihop från fredag till måndag och det var först idag sonen fick gå på förskolan. Vi har varit på bio eller rättare sagt maken och sonen fick gå på bio och se Angry birds, jag och lillan shoppade på MOS under tiden. Det va dags att uppdatera sonens garderob med nya sommarkläder.

Käkade även lunch på Vapiano i väntan på att dom andra två älsklingarna hade kollat klart på filmen. På lördagen fick jag och lillan en dag för oss själva då killarna åkte till svärföräldrarna och hjälpte sonens farfar lägga i sin båt. Vi hade då lugn dag hemma med mys och mycket gos. Mamma kom en sväng på besök och jag passade på att springa 5km.

Söndagen var det dags att åka och titta på dockteater. Hade köpt biljetter till dockteaterföreställning på ryska. Mitt i all brådska glömde jag telefonen. Ja ni kan ju förställa mig med sonen på Söder med noll koll var det är vi skulle och vart teatern låg. Men vi hittade även utan mobiltelefon! Tog inga bilder och hade mycket trevlig stund ihop! Sonen älskade dockteatern och pratar mkt om det ännu.

Igår måndag! Vaknade vi och bestämde oss för att det var dags att tömma sonens spargris. Med tanke på att pengarna byts ut framöver ska vi nog ändra sparsättet längre fram men det blev en rejäl slant! Banktanten som tog emot alla blev imponerad! Men det va ju mest mor/farföräldrarna som bidrog till att mata den där grisen, även min farmor har bidragit till den! Så ja han var super nöjd! Får se hur vi gör med fortsatta sparande under tiden alla pengarna ska bytas ut. Swish sparande kanske?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s