Dagarna går i ett

Det snurrar mkt i hjärnan numera så det blir till att skriva ner några rader. Dagarna går i ett, vi har hunnit varit på sommarfest på förskolan, ett årskalas/namngivning i ett, och på städdag med föreningen. Innan hade jag också närvarat på årsstämman och i samband med den gått med som ledamot i styrelsen. Blir tredje BR styrelse jag sitter i. Inte så konstigt egentligen då jag tycker det är roligt att vara med och påverka.

Delade en liten glimt av det vi gjort med några bilder. På sommarfesten på förskolan fick den yngsta utforska fritt och det är knappt man hann efter hon skulle gå och titta på allt, klämma känna och utforska. Hoppas det är positivt inför förskolestarten i höst.

På kalaset vi var på var det massa bus och lek med andra barn som var bjudna och vi andra fick njuta av massa god smörgåstårta och fika. Tänk att det snart är dags för vår alldeles egna 1-års kalas för vår minsting.

Nåja en liten uppdatering ialf.

Annonser

2 reaktioner på ”Dagarna går i ett

  1. Heey! Jag lottar just nu ut en gratis bikini ifrån ToDieFor, värde ca 600kr. Det är väldigt simpla regler och det kostar ingenting att vara med! In och kika hur du gör och lycka till! :*http://nouw.com/nellielindgren/bikini-giveaway-25442957

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s