Oj oj sommaren är kort

Bjuder på bildbomb av en härlig sommarblandning. Allt från härliga dagar ute med barnen, till födelsedagsfirande för vår lilla 1-åring, Muse konsert och härligt umgänge, teaterbesök, kalas som sonen blivit bjuden på, skolavslutning, fiske med vår båt, och mycket mycket mer! Sommaren är i full gång! Det är sista dagarna som sonen går på förskolan för denna sommar och även på småbarns avdelningen. Känns helt otroligt stort att tänka på att han snart börjar på storbarns o att lillan tar hans plats på småbarns. Huva! Sista sommaren som heltidsförälraledig så jag njuter av varje stund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s