Prioterar om

Som ni vet är det mina sista veckor nu som föräldraledig här i sommar sen är det dags att jobba i slutet av augusti. Så med det sagt är det därför det är helt tomt med min närvaro här i bloggen. Jag hinner inte med! Spenderar dagarna med familjen. Tränar så fort tillfälle ges och ungefär där tar min tid slut. Allt är bra! Vi är alla lediga tillsammans nu men jag prioriterar om lite. Här kommer ialf en liten bildbomb med senaste veckors aktiviteter!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s