Guldmedlem

Äntligen är jag guldmedlem på SFBio klubben! Va det många år innan barn men efter barnen av naturliga skäl har medlemskapet halkat efter och jag va silvermedlem senaste 3 åren. Trots att jag försökt gå på bio när tillfällen gavs. Men sen MOS öppnade har det gått bättre och jag kom snabbt upp till guldmedlemskap! Hejja. Man får ju 20% på allt godis/popcornmenyer osv inför filmen, samt blir bjuden på förhandsvisningar! Åh som jag besökte sånna flitigt en gång i tiden. Det va tider det för en filmälskande människa som mig.

Några filmer jag sett senaste mån är Suicide Squad samt Legenden om Tarzan (heter den så, nu blev jag lite osäker). Båda sevärda men föll mest för skruvade Suicide Squad, även om den stundtals var förutsägbar och lite klyschig. Gillade effekterna, musiken & karaktärerna i filmen.

Idag var det dags att försöka lägga vantarna på förhandsvisningabiljetter för Hitta Doris. Stod i kö (första ggn jag va med om så många som skulle försöka få biljett) och dom tog slut på 3! Minuter! 3! Jag fick så klart inga biljetter så får ta oss dit för egen slant jag och sonen. Endera blir det den filmen eller Husdjurens hemliga liv vi går och ser nästa gång vi går på bio med sonen.

Hade sååå sjukt ont i ländryggen efter dagens eskapader på stan. Jag kan inte vara på fötterna i mer än någon enstaka timme åt gången. Dagens 3h på benen fick fogarna att göra sig påminda. Gah så ont i ryggen jag fick, ville ligga ner i en evighet efter att jag kom hem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s