Inskolningstider

Efter en lång och härlig sommar tillsammans va det nästan som att sommaren tog slut samma dag som barnen skulle börja på förskola! Vad hände? Det är höstkallt och vädret är så föränderligt att man knappt vet hur man ska klä på barnen på morgonen!

Nåja lilla J har påbörjat inskolningen och första veckan är nu bakom oss. Det har gått si så där, minns inte att det va riktigt lika mycket tårar när sonen skolades in, förvisso va han sisådär ett halv år äldre än henne vid inskolningen så kan ju bero på det. Men idag va det dags att efter en veckas hälsa på, att lämna lilla damen en timma. Avskedet gick katastrof! Hon tjöt och grät så högt! Men det slutade snabbt och det verkar som att hon lät sig tröstas bra av fröken. Glädjen sen när hon såg mig komma tillbaka. Huva, tur vi har en förskola med human inskolning. Fattar inte hur det går till på förskolor där barnen skolas in på 3! Dagar o sen lämnas där. Man måste väl ändå bygga förtroende, och det tar lite tid! Vi har 3 veckors inskolning och det tycker jag känns bra!

Nåja. 1,5 vecka kvar av ledigheten för mig och sen är det dags för nya jobbet! Känner mig sjukt spänd inför det och ser fram emot det enormt måste jag säga! Pirrigt som fasiken! Ser fram emot en spännande höst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s