Då är det dags att återgå till sig själv

Då har stunden kommit när Mamman i mig får tacka för detta år av föräldraskap på i princip 110% procent och gå ner till förälder på deltid. Halva dagen ska spenderas på jobbet numera. Så mycket ansvar för hämtningar och vab osv kommer att landa på min man. Detta innebär också att hjärnan som varit på långtidssemester senaste året får dammas av igen och åter användas. Idag var första dagen på mitt nya jobb. Fasiken så härligt att få bita tag i nya saker! Jag älskar det! Hade glömt bort hur mycket jag tycker om att jobba. Sån tillfredställande känsla man får av att få lära sig nya saker. Lugnt och skönt va det på kontoret också, som kontrast mot barngråt och skrik som man normalt varvas av hemma.
Fick små uppdateringar hemifrån under dagen så fick min dos av uppdatering kring barnens dag med.

Måste säga att jag också älskar var vi sitter på jobbet! Precis vid vattnet, med världens finaste utsikt! Love it!
Ska försöka ta mig ut på promenader på lunchen ibland och även scouta efter bra matställen att käka på i närheten.

Nåja bjuder på en liten bild från imorse på väg till jobb.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s