När livet rullar i hög fart!

Första vecka förbi sen jag började jobba! Vilken grej, jag känner verkligen att det bara swishar förbi. Om jag tyckte jag inte hann med mycket under föräldraledigheten är det inte mycket man hinner nu som arbetande mamma. Huva, har haft lite dåligt samvete över att jag kommit hem sent på kvällarna (senast 18 men ändå) och träffat lillan alldeles för kort tid om ens alls (AW med jobbet igår tex). Men så är det väl, särskilt nu i början när man vill komma in i arbetet så fort som möjligt, lära sig det som går för att kunna börja jobba mer självständigt, visa att jag är rätt person för jobbet, att jag är snabblärd osv. Men med första veckan bakom mig känner jag mig nöjd, jag är glad över att hjärnan faktiskt fortfarande fungerar precis lika ypperligt som tidigare, och att min analytiska förmåga sitter kvar. Sen måste jag erkänna att det är särskilt tillfredställande att lära sig nya saker och sen genomföra dom på egenhand och få saker att funka. Att få nörda på arbetstid är verkligen roligt! (mvh datanörden).

Nåja bjuder ialf på några bilder från AWn vi gick på med några kollegor. Vi hade besök av kollegor från Serbien och passade då på att gå på AW flera av oss. Va på drinkprovning först i Gamla Stan och sedan vidare för att dricka öl och käka burgare. Mycket trevlig kväll slutade lagom sent så jag va i säng i tid för att ta mig till kontoret tidigt imorse.

Nåja första vecka förbi och imorgon väntar fredagsmys med familjen efter sista arbetsdagen för denna vecka. Nu kommer man åter börja uppskatta helgerna mycket mer igen! 🙂 Försöker prioritera tiden med barnen och maken, sedan fortsatt träna 2-3 ggr styrketräning i veckan och har planer på att eventuellt börja springa till jobbet nån gång i veckan. Vi har dusch på jobbet så det borde gå att ordna! 🙂

Nä nu kallar sängen! Nighty night!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s