En månad

Tänk att det redan passerat en månad sen jag började på mitt nya jobb. Det går fort alldeles för fort. Jag har prioriterat om lite i vardagen för att känna att jag ska kunna hantera jobb, barnen, livet. Så det är några saker som har blivit lidande. Städning, jag måste nog tänka på det där med städhjälp, måste börja kolla priser på olika firmor tiden är verkligen knapp för den sysslan, andra är träning, pg av att jag haft en hemsk nackspärr har träningen lidit senaste 2 veckorna, kosten, ja det blir alldeles för mycket av det goda. Sist men inte minst bloggen. Men jag ska lite långsamt försöka förändra det. Börjar med kosten & så fort nacken släppt helt även träningen. Sen får man se hur det fortsätter vidare.

Börjar känna att jag börjar hänga med på jobbet. Det är en redig utmaning att hoppa in huvudet först i något man aldrig jobbat med. Retail branchen är något annorlunda än Redovisning och ekonomi. Den hänger ihop med ekonomi på ett hörn men samtidigt inte alls. Spännande är det med allt nytt man lär sig.

Annars har jag också hunnit med att tex gå och se Phantom of the opera. Som var fantastisk! Vilken musikal. Får ni chansen se den! Jag tyckte den var magisk!

Nåja nu är jag snart framme på jobbet (tuben), får försöka bättra mig på att uppdatera här!

Tack för att ni fortfarande tittar in här! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s