Hej Fredag!

Hej mina fina!
Livet är verkligen fullspäckad numera. Gud vilket lugnt tempo-liv man levde tidigare. Ett barn + jobb + träning +aktiviteter va faktiskt en walk in the park mot hur det är nu med två barn. Jag fattar inte vart all tid tar vägen. Skriver nästan uteslutande bara om det varje gång jag tittar in hit. Men det är verkligheten.

Jag har ett värkskov på gång & har senaste veckan fått kämpa med att komma upp på morgonen, försöker dock träna på som vanligt. 2 pass på gymmet gjorda denna vecka och så har jag kört yoga hemma på kvällen. Ska klämma in ännu ett styrkepass i helgen mellan makens nattjobb och sovande på dagen och försöka yoga även ikväll när han gått till jobbet och barnen somnat. Men värken börjar nudda lite vid den magiska gränsen när värktabletterna brukar komma fram. 5 år med denna värk ”firar” jag denna månad. Det va för fem år sedan det började vandra i kroppen. Trodde aldrig då jag skulle leva med kronisk värk 5 år senare. Skillnaden på då o nu är att jag knappt pratar om det längre.

Barnen har varit hemma mycket denna vecka då maken jobbar helgnätter i helgen så han har haft några lediga dagar med dom hemma. Jag älskar detta! Dom har så mysigt tillsammans, och så är det underbart att få små hälsningar, bilder från deras upptåg på jobbet under dagen. Ibland är jag ovän med makens jobb men nu med små barn hemma är det fantastiskt att dom inte behöver gå långa dagar på förskolan utan går dit och har roligt några dagar i veckan.

Nåja. Annars väntar en rolig kryssning nästa vecka! Längtar massor till den! Ska åka med två väninnor, njuta av spa, god mat och dryck och prata prata prata om allt! Så fort vi träffas är det knappt man får tyst på någon av oss! O så mycket skratt!!

Nä nu kära ni! Nu är jag framme med tunnelbanan! Dags att avsluta detta inlägg. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s