Morgonstund….

Ännu en ny vecka påbörjad. Ännu en dag närmare semester.
Är glad att jag bokade ledighet tidigt på året. Det har verkligen varit något jag sett fram emot, som drivit en framåt.
Kanske inte helt optimalt att börja nytt jobb med att säga att man bokat semester mitt i det men blev som det blev helt enkelt. Hade inte tänkt mig att jag skulle byta jobb ens när vi bokade semester.
Helgen blev mycket lugn och mysig. Spenderade dagarna med mina två gullisar. Sov middag tillsammans med sonen på lördagen och han fick tanka mammatid. Lillan har hon med fått sin mammadotter tid igår när mormor hämtade sonen för bus och lek i leklandet. Jag hann till och med storstäda igår. Kors i taket! Måste på allvar ta in offerter på städning i januari. Några tusenlappar mindre i hemkassan men ett renare hem är helt klart värt det. Allt som underlättar ens vardag är bra skit. Jag menar tänk att få komma hem från jobbet till ett skinande rent hem,och bara kunna fokusera på barnen.

Linas matkasse kommer nu på söndag också. Har faktiskt aldrig testat just Linas. Testat miljon andra kassar men inte den, så kände att det nog var dags att ge den klassikern en chans.
Ska prova barnkassen för 3 dagar, får ge det en två veckor. Sen får vi se över om det blir att fortsätta med den eller om vi ska byta till något annat. Vilket som är matkassen efterlängtad då jag inte känner att det är mycket fantasi kvar i mig efter att jag kommit hem från jobb. Har lagat flera måltider på söndagarna men det blir inte alltid att man har tid för det heller.

Förresten glömde jag ju berätta att jag har äntligen provat göra egna macarons med månadens Bakboxen. Älskar denna box. Får alltid utmana mig och prova baka sådant jag kanske dragit mig för tidigare. Perfekt sätt att utmana sig själv att kliva ut ur sitt comfortzone.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s