Drömmar

God morgon tisdag!

Vakande med en hemsk känsla i magen. Drömde hemska drömmar kring något av barnen, vem av dom var svårt att avgöra för det va som att jag drömde om sonen som bebis igen. Vilket som va det ingen trevlig dröm, och jag bara hatar att drömma att det händer dom hemskheter, för det känns alldeles för verkligt, och gör så förbannat ont i magen, att hjärnan ens vill utsätta kroppen för sådan hemsk smärta helt frivilligt är för mig en gåta. Men antar att det är den där undermedvetna jag, som innerst inne oroar mig för mina älsklingar.

Nåja, ännu en dag ännu en morgon. Grå sådan. Men glad. Jag har ingen värk idag och då är man ju så där löjligt nöjd och glad! Fixade mina naglar igår, äntligen, och fick bli vanlig naturlig förstärkning av mina naglar. Dom fick kortas ner en hel del. Men det blir fint det. Ska försöka komma ihåg att måla nån fräck färg nån av kvällarna nu när maken jobbar kvällar resten av veckan. Bytte salong också då den jag normalt brukar gå på har förbrukat sina chanser, jag orkar inte mer med att aldrig bli helt nöjd, att få små sår på fingrarna för att dom filar så slarvigt och snabbt, denna gång var det en annan jag testade och det funkade så mycket bättre. Så får köra på denna framöver.

Blev ett tungt pass på gymmet igår. Fasiken va mycket roligare det är att träna med en kompis. Synd att vi inte får till flera pass först nästa helg någon gång nästa vecka. Blir så när man har barn och mannen jobbar kvällar då är det omöjligt för mig att ta mig loss på kvällstid till gymmet. Men tur jag har eget gym hemma, så får bli styrkepass hemifrån. Plus att jag vill klämma in några yoga pass denna vecka med. Känns som jag kommit in i bra yoga flow hemma.

Förresten så är vår Bugaboo Donkey nu såld! Lite sorgligt men skönt att inte ha två vagnar i hallen längre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s