Underbar helg!

Alltså vilken härlig helg jag haft! Lämnade Stockholm fredagkväll och festade till det rejält på fredagskvällen. Framme kl 10 i Tallin där vi strosade runt på gamla stan och insöp atmosfären, käkade brunch på en fantastiskt mysig kafé. Sen taxi bort till spa! Hamam behandling, diverse kroppsinpackningar, bubbelpool, 5-6 olika bastun, det va himmelskt avslappnande! Fick avnjuta en god och fräsch sallad och åkte sen tillbaka till båten. Det blev fest även lördagkväll. Länge sedan det va så här mycket röj för mig. Säkert 5 år sedan där kring! Får se var det bär av nästa gång för oss igen i framtiden. Nästa resa får börja planeras snart.

 


En annan lite mindre rolig grej som vi va med om på resan är att jag nästan tappade min iPhone. Jag hade råkat lämna den i taxin. Kommer fram till disken på spat o inser att jag inte har telefonen på mig. Fick en smärre panikattack tror jag. Fick dock hjälp av en annan taxi chaufför som hjälpte oss få kontakt med taxibilen som körde oss dit och jag fick min telefon tillbaka. Men jäklar va jag va orolig!!! Tur det löste sig och att det finns så mycket bra människor i världen trots allt elände man matas med på tv o media.

)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s