Många förvånade?

Ja, det har väl inte undgått någon även om klockan inte ens blivit 8 att det ser ut att bli Trump som vinner valet i USA. Många verkar väldigt förvånade och känner sig nedslagna. Men detta känns ju nästan som reprisen av Englands Brexit. Mest för att jag tror att media inte förmedlat nyanserade bilder över läget i USA. Kanske är det den svenska media som misslyckats, kanske är det även media i USA, men något har ju gått snett om man räknat ner någon så pass mycket som man gjort med Trump.

Sen är det ju sen länge man har målat upp en annan USA än vad den verkligen är. För USA är ju mer än väst och östkusten, det är ett helt land emellan dessa, och dom är ljusår ifrån med värderingarna från kusterna.

Nåja. Det hade varit trevlig med en kvinnlig president i USA, men livet går nog vidare även med detta. Känner mig lite som den där sagan pojken och vargen. Man ropar varg hela tiden,  men livet går vidare, saker och ting fortsätter tuffa på även om större politiska saker röstas igenom och förändring sker. Det blir en intressant tid att följa framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s