Vab och snökaos

Huva, sjukstugan har verkligen dragit ut på det här hemma. Sonen hostar, dottern snorar, och så är jag själv fortsatt hostig. Var på jobbet idag men ska vabba igen imorgon, denna gång turas vi om jag och maken. Normalt sett är det oftast han som får ta vabben men nu har det inte gått då han verkligen behövt vara på jobbet.

Så jag tog en sväng till jobbet idag och fick undan lite saker. Det öste ner snö hela dagen och som bekant innebär det att det slog ut nästan all trafik i hela länet. Inte så konstigt med tanken på att INGEN skottar vägarna. Det gick knappt att plöja sig igenom snön, och bilarna fastnade lite här och var på grund av mängden snö och noll plogar på gatorna.

Samtidigt som det varit kaosigt har det varit riktigt mysigt med riktig vinter. Inte för att jag är någon större fan av vinter, men jag gillar landskapet, så mycket snö. Hoppas det är några minusgrader så det håller sig så här några dagar. Men mest av allt längtar jag till varmare breddgrader och det börjar ju närma sig. 🙂

Så här fint var det ute idag!

IMG_0823.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s