Semester

Då jag är på semester gapar det mest tomt i bloggen. Tyvärr har denna resa inte blivit riktigt som jag hade önskar på grund av sonen fick på sig Rotavirus på hotellet och blev riktigt dålig, sen fick även jag den men 100 ggr lindrigare än han (märks man har immunförsvar som är starkare) men förhoppningsvis kan vi njuta av det som är kvar av semestern och försöka hinna göra lite innan det är dags att återvända hem. Bilder och sådant kommer jag lägga upp när vi kommer hem och ni som följer mig på insta får en del där. Men annars skriver jag nog mer vid hemkomst!
Skrev detta inlägg för flera dagar sedan men kunde inte ladda upp det. Nu gick det dock. Nä nu ska vi ta oss till fredagsmarknaden och se om det blir nån shopping. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s