Tungt

Ja, det vankas jul. Känns inte alls som att jag är redo för det. Inte ett dugg. Men det är vad det är.
Vi kom hem från vår resa förra veckan. Det var verkligen en annorlunda sådan det blev. Märkligt hur det negativa nästan överväger det positiva.

Först och främst är det alltså sjukdomarna som avlöste varandra som förstörde hela semestern. Först blev sonen sjuk. Rotavirus. Jag fick en släng av detsamma men som en vuxen med immunförsvar tog jag mig igenom den på 2 dagar, han dröjde över en vecka med att bli frisk. Kräktes i 5 dagar i följd, vi åkte till slut in med honom till sjukhuset, blev inlagda han fick dropp, dom tog blodprover osv, och konstaterade rotavirus. Jag var som sämst natten innan vi åkte in till sjukhuset, kräktes non stop hela natten, sen väl på sjukhuset började jag bättra mig så det var väl tur i oturen. Vi fick några bra dagar utan sjukdom, sen kom regnet, började regna varje dag, och solen var frånvarande. Så kom solen igen, och så får jag beskedet. Mormor är död. Ja, vad tror ni, blev semestern bättre? Att sen dottern började kräkas samma kväll och höll på hela natten gjorde inte hela allt lättare.

Fy farao vad jag känner mig dränerad rent ut sagt. Igår gick sonen på föris och kom sen hem med ont i magen och försökte kräkas. Så ja det är fasiken aldrig slut på eländet! Jag blir så matt på dessa sjukdomar och allt som går runt runt. Blev ingen Lucia för oss då, så i år fick det inte bli att njuta av det som föregående två åren.

Känner mig faktiskt ledsen över det, såg fram emot att få mysa med barnen, det är en speciell stund när dom har sina sångstunder på förskola, fika, visa sina speciella teckningar och sådant dom pusslat ihop tillsammans. Men men, det är som det är…..

Annonser

En reaktion på ”Tungt

  1. Ja fy jag förstår dig! En resa som ska ge energi och ladda batterierna och så blir allt sådär. Och när barnen är sjuka krävs inte många dagar innan man är helt slut. Stor kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s