Äntligen funkar det!

Åh lite medvind för en gångskull! Jag har äntligen fått till bloggen så som jag vill ha den! Hurra! Vill hoppa runt av glädje! Sitter med en turban på huvudet trött och redo att gå & lägga mig. Lång dag på jobbet, mycket kvar att göra imorgon så måste få mina timmar med sömn. Ensamkväll ikväll. Men va hos päronen på besök en stund, käkade middag och pratade av mig. Imorgon är det inplanerad kväll med mina tjejer. Saknar dom behöver få en dos av skratt och chitchat med dom. 
Förresten måste jag ju skriva om födelsedagen och julen ett par rader! Bästa julklappen gav vi oss själva, familjen fick en 65 tums tv. Äntligen. Nu har vi bio hemma! 🙂 Plus att den andra tvn har fått flytta till vårt sovrum. Så nu har vi åter en tv i sovrummet. Tar nästan upp hela vår tv-bänk. 


Bland andra födelsedagspresenter & julklappar blev det presentkort för shopping samt biopresentkort. Precis vad jag önskat mig. Helnöjd!


Hade en mysig jul hos svärföräldrarna. Men kändes märkligt att det va så varmt och ingen snö. Va många år sedan det var riktig vinter på jul och nyår här nere. Men januari, eller rättare sagt slutet av januari brukar bli vit så man får hoppas det fortsätter så, och att barnen får en chans att åka pulka denna vinter.

Nåja hoppas det blir mer uppdateringar nu när appen fungerar och jag äntligen fått igång detta. När jag får lite tid över ska jag försöka fixa med kategorier osv. Men tills dess blir det ialf uppdateringar. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s