Video

Lion

Det är inte många filmer som berör in så hårt i hjärtat som filmen Lion gör. Jag satt förstenad i stolen på bio och kvävde tårarna så gott jag kunde. Det är en känslosam berättelse om en pojke i Indien som tappar bort sin familj och hamnar i Calcutta, 1200km bort från hans hemstad. Han hamnar på gatan i Calcutta och man får följa hans liv efter det…. Om ni har möjlighet att gå på bio nu i mellandagarna och när ni har en ledig dag eller två, tveka inte se den!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s