Viktiga beslut

Sen nya året drog igång har det varit full rulle här. Jag har mycket som sker samtidigt och det snurrar tankar i hjärnan hela tiden. Tänkt att jag ska försöka skriva ner några rader. Förmedla tankar i skrift men har inte kommit mig för det. Men kan väl avslöja det som så att det rör jobbet. Det ser ut som att det ska ske förändringar i närmsta framtiden. Har en del att väga, besluta, tänka över. 

Nåja nu vet ni ialf varför jag varit frånvarande här. Skulle behöva få i ordning allt så jag kan tänka på annat igen. Har inte tränat sen semestern och det börjar märkas kan jag lova!

Skriver mer när jag vet mer!

Imorgon fyller min plutt 4 år! Vi firar 4 år som föräldrar. Stora pojken, känns overkligt att han redan är 4 år! Det blir att fira det självklart. 🙂 

Annonser

En reaktion på ”Viktiga beslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s