Nytt jobb väntar, igen! 

Ja då blev det äntligen klart idag. När jag var på semester i Thailand, blev jag kontaktad av ett företag som letade efter en applikationsansvarig för systemet som jobbar med i si så där 8 år. Jag tänkte på saken och började leka med tanken på att lämna stället jag jobbar på. Började där i slutet av augusti så var inte alls länge jag hunnit jobba innan jag blev kontaktad kring denna tjänst. Till saken hör att jag sen jag började på stället jag är på idag funderade om det verkligen var rätt för mig.

Först pg av att det var flera månader i rad som jag blev tvungen att planera in kvällsarbete och helg arbete vid uppgraderingar av systemet. Det är verkligen inget jag fick veta var så vanligt vid anställningen. Lika lite visste jag att det inte skulle utgå någon ersättning för den tiden som jag jobbade. Ni som känner mig vet redan hur styrd liv jag lever på grund av en skiftsarberande make. Så för varje vecka som gick insåg jag mer och mer att det inte blev helt rätt. Att jag sen kände allt mer hur jag saknar ekonomisystem, samt att kunna använda min kompetens i detta i mitt arbete gjorde inte det hela mindre tydligt för mig att det kanske trots allt var det jag borde syssla med.

Så när jag väl blev kontaktad, av inte mindre än 3 olika rekryterare varav en av dom som jag alltså gick vidare och sökte jobbet av insåg jag att jag redan var på väg bort. Efter två intervjuer hade jag en liten avstämning med min chef och hon hade redan fått nys på att jag inte va med helt på detta. Så där och då berättade jag att jag såg mig för och att jag nog var på väg bort. Så vi beslutade tillsammans att det var helt rätt väg för mig att gå. Hon hade känt av min känsla väl och förstod mig. Så sen dess (ca 2 veckor sedan) har jag haft öppna kort på jobbet med status över intervjuer mm. Så när jag fick erbjudandet i fredags berättade jag om det. Idag skrev jag också på avtalet och om några veckor börjar jag på nya jobbet.

Känns fantastiskt roligt att få återgå till att jobba med det system jag jobbat i tidigare, och framförallt att få ha systemansvar! Nya äventyr väntar om bara några veckor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s