Nu slipper ni bloglovin

Jag fick det uppmärksammat igår att när jag lägger ut mina blogginlägg via bloglovin till twitter så är det en ful reklamruta som dyker upp, för just bloglovin som vill att man ska prenumerera, registrera sig på bloglovin mm. Den går visst inte att klicka bort, så den stör upplevelsen med att läsa inlägget jag publicerar.Vilket så klart inte är syftet!

Jag har nu tagit bort den kopplingen och har sett till att bloggen själv läser in informationen till twitter istället för att använda tredjepartslösning. Det hoppas jag ska ge er en bättre möjlighet att läsa inläggen och att ni slipper strul med reklam som inte går att ta bort från skärmen!

Annars är allt piano, gör klart dom sista bitarna på jobbet, tänkte lämna efter mig en fin dokumentation av systemflöden osv, som jag saknade när jag började på stället. Ser fram emot att få börja på nya stället snart, innan det blir det dock lite ledighet. Ska bli skönt att ställa om sig lite mentalt och samla krafter inför en nystart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s