Året började med halsfluss

Jag har sådan otur när det gäller att jag ska vara ledig nuförtiden. Först blev barnen sjuka, dottern fick feber och va hemma förkyld sen va det sonens tur att få feber, sen va det även slutligen min tur att vakna en morgon och känna hur hela halsen svullnat upp så pass att det knappt gick att svälja för det gjorde så fruktansvärt ont. Så sen torsdag har det varit samma visa. Idag tisdag och 2 dagen med Kåvepenin (antibiotika) så har jag äntligen börjat känna mig som människa igen. Jag har ont i halsen ännu men det är inte som öppna köttsår i halsen längre utan en mycket lättare känsla av ont i halsen. Sådan som vanliga halstabletter lindrar.

Nu hoppas jag att vi alla är på bättringsvägen. Hostan sitter kvar hos båda barnen och snoret med och det är fasiken oklart hur länge det ska sitta i. Men det är ialf lättare att ta hand om dom när man själv är bättre än när en själv är helt utslagen.

Nåja hoppas på att det blir friskare tider framöver. Så bestämmer vi! Jag ska fortsatt vara fris resten av året!

Annonser

En reaktion på ”Året började med halsfluss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s