Rubriker är inte min grej!

Så jag kom just på att jag fortfarande har en blogg. Kanske, bara kanske någon som fortfarande tittar in i den också, och läser. Men jag har verkligen inte tänkt på bloggen på länge, kom att tänka på att jag knappt tänker på den alls nuförtiden. Minns en tid när jag var in hit och skrev skrev skrev flera poster per dag. Förstå va tid jag hade? Fritid i överflöd innan barnen föddes. Der var nog däromkring då mina blogginlägg började glesa ur.

Skrev när vi kom hem från Budapest sist. Det var väl nån gång i augusti? En evighet sedan! Men om jag ska va helt ärligt har det varit övervägande jobb sen dess som livet kretsat kring. Det har gått i enorm fart där ena avlöst det andra. Så plötsligt befinner vi oss i oktober!

Har fått ta del av två fantastiska bröllop, en i augusti & en i september. Inte ett öga torrt lämnade dessa fina dagar. Så fantastiskt att se sina vänner knyta band. Särskilt när man känt dom så länge. Så fint!

Besökt musikaler, opera mm med vänner och mamma bl annat. Varit på dejt med min man och firat våra 10 år som par samt 5 år som gifta!

Tränar en hel del. Lagt om min kost och försökt hitta en bra balans mellan arbete, familjeliv och träning/kost. Det har varit lite tufft med värken senaste veckorna men har insett att jag måste sluta va så envis och bara låta mig själv få hjälp när det behövs. Att ta medicin betyder inte att man misslyckas.

Nä nu måste jag sova. Så nu säger jag godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s