När känslan faller på…

Kom att tänka på bloggen och passade då på och titta in och uppdatera några rader. November är här, och jag läste någonstans att det nu är 49 dagar kvar till julafton! Det går då undan minsann! Har redan tänkt ut julklapparna till hela familjen så gäller snart att börja beställa hem allt lite diskret så man är ute i god tid. 🙂

I oktober hade jag en vecka ledigt, passade på att boka in en kryssning med familjen till Helsingfors, så nu är även Finland och Helsingfors avbockad från todo-listan. Va super mysigt att kryssa tillsammans alla fyra, så det kommer vi att göra om, förslagsvis till Riga eller Tallin nästa gång.

Har haft lite värkskov senaste tiden, förra veckan var en med förkylning men ingen värk, men nu har förkylningen släppt och värken nu är tillbaka, mest i hand och fotleder, lite störigt då det är svårt att böja fingrar och skriva på datorn. Men men, hoppas det släpper lite snart.

Har haft en mkt trevlig fredag och lördag med ungarna. Har fångat mig själv i tanken om hur mycket lättare det blivit nu när båda är större och utvecklats så mycket. Det är så mycket enklare med barn som kan prata än med små bebisar. Jag har verkligen svårt för hela den där bebistiden upp till runt 1,5-2 år. Nu kan man verkligen nå fram på ett annat sätt. Det är fint det.

Bjuder på några bilder nedan från idag (när vi var på öppningen av ny Flying tiger butik i Solna Centrum, samt några bilder från kryssningen för två helger sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s